De oudervereniging

Onze school bestaat niet enkel uit leerlingen, leerkrachten en directie!

Nee hoor, er is ook een actieve en gezellige oudervereniging die zich vrijwillig inspant om onze kinderen een aangename tijd te bezorgen tijdens hun leerjaren.

Wat bedoelen we nu concreet:

  • Ludieke activiteiten voor de kinderen organiseren die aanvullend zijn op het dagdagelijkse schoolgebeuren. Bijv. onthaal op de eerste schooldag, sinterklaasfeest,...

  • Ontmoetingsactiviteiten organiseren, zodat de (groot)ouders elkaar en de school leren kennen. Bijv. carnavalstoet, …

  • De school ondersteunen door onze hulp te bieden, dit in overleg met het schoolbestuur. Bijv. Schoolfeest

  • Inspraak en advies van ouders in het lokale schoolbeleid door deel te nemen aan de schoolraad. Je kan altijd, indien je dat nodig acht, een lid van de oudervereniging aanspreken en op deze manier kunnen gemeenschappelijke problemen aangekaart worden bij de schooldirectie.

  • Organiseren van activiteiten waarvan de opbrengst teruggaat naar onze kinderen. Concreet betekent dit dat wij een bijdrage geven aan volgende schoolactiviteiten: de schoolreis, de zee- en plattelandsklassen en de ontvangst van de Sint.

Dit alles verloopt op een spontane en losse manier, waarbij iedereen de vrije keuze heeft om ergens zijn steentje toe bij te dragen.


Kom onze oudervereniging versterken!


Wil je graag eens een bijeenkomst van de oudervereniging bijwonen, dan ben je van harte welkom! Spreek gerust iemand van ons aan voor de volgende datum van onze bijeenkomst.


Vind je de oudervereniging een leuk initiatief maar kamp je met tijdsgebrek? Laat het ons weten indien we je toch kunnen contacteren als helpende hand tijdens één van onze activiteiten.


Tot op een van onze volgende activiteiten!

Meer info? Mail ons: oudervereniging@dedommelbrug.be

Neem zeker eens een kijkje op onze facebookpagina!

Oudervereniging De Dommelbrug | Facebook